De officiële pagina van dé verkiezing speelgoed
Logo TOI-TOYS Logo PBM Logo VTECH Logo GERONIMO Logo PLAYMOBIL Logo SCHLEICH Logo 999 GAMES Logo JUMBO Logo HASBRO Logo SPECTRON Logo BOTI Logo ZURU Logo RAVENSBURGER Logo VAN DER MEULEN Logo SMART GAMES Logo SES Logo BS TOYS Logo ASMODEE Logo SELECTA Logo CLEMENTONI Logo HOT GAMES Logo JOLLY  DUTCH Logo LEGO Logo IDENTITY GAMES Logo SPINMASTER Logo 999GAMES Logo MGA Logo MEGABLEU Logo DE TOMBE Logo NEVER BE BOARD GAMES

Bekijk hier de speciale Kidsweek speelgoedkrant!

Kids Week

Maximaal spellen zijn een hit van Maxim!

Maxim (nu 11) was 9 jaar toen hij het spelletje Maximaal bedacht. Je leert er de tafels mee oefenen op een leuke manier. In 2021 werd zijn spel Speelgoed van het Jaar in België in de categorie ‘educatief STEAM’. Dit jaar zijn de rekenspellen ook verkrijgbaar in Nederland.

Waarom bedacht Maxim de spellen? ‘Ik zat op mijn kamer en moest de maaltafels oefenen voor school, maar dat was heel saai. Ik dacht: waarom maken ze dat niet wat leuker? Toen heb ik mijn oefenkaart- jes van school gepakt en heb ik er een spel mee bedacht. Ik testte de spelregels uit met mijn mama. Na enkele weken heb ik mijn ouders gevraagd of we er geen echt spel van konden maken, om te geven aan mijn klasgenoten en om te verkopen.’ Inmiddels zijn er 40.000 stuks verkocht.

Maxim behoort dit jaar ook in Nederland tot de winnaars. Hij heeft de Nieuwkomer aanmoedigingsprijs 2022 gewonnen! 

Partners van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022

Kids WeekSpellen Spektakel