Wat is Goed Speelgoed?
Goed Speelgoed koop je bij de speelgoedspecialist. Goed Speelgoed is veilig & getest, origineel & geen namaak, kwalitatief & optimaal speelplezier biedend, zo duurzaam mogelijk en inclusief; Goed Speelgoed sluit niemand uit! Veiligheid: dit speelgoed voldoet aan alle wettelijke eisen voor materiaalgebruik en productie.

Duidelijkheid: dit speelgoed bevat een heldere uitleg in zo goed mogelijk Nederlands. De maker en afzender zijn helder en bereikbaar. Hoe wordt de consument zo snel mogelijk geholpen bij een vraag.

Kwaliteit: is er sprake van goed materiaal. Gaat dit artikel lang mee, is het stevig, gaat het bij normaal gebruik niet stuk. Kwaliteit staat ook voor de verpakking, de uitleg en prijs. Dit speelgoed is het bedrag dat de consument betaalt, derhalve volledig waard. 

Originaliteit: dit speelgoed is geen illegale kopie van reeds bestaand speelgoed van een andere aanbieder. Copyrights worden hier niet geschonden.

Duurzaamheid: Is er bij de ontwikkeling en productie zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid. Wordt verspilling tegengegaan. Wordt er gebruikt gemaakt van recycled materiaal, niet milieubelastend en met de laagste carbon footprint (binnen wat wettelijk kan). De speelgoedindustrie werkt aan duurzaamheid.

Geeft 100% Speelplezier: Dit product is een waar ambassadeur namens de Nederlandse speelgoedindustrie. Iedereen speelt mee! Goed Speelgoed staat voor inclusiviteit.

Wij noemen de winnende producten, onze winnaars. Zij hebben de rol van Nederlandse Speelgoed Ambassadeurs.


De laatste jaren is het aanbod van speelgoed uit binnen -en buitenland sterk gegroeid. Met name online is wereldwijd van alles te koop waarbij onze eigen regels alsmede de Nederlandse wetgeving worden overtreden.  


Het label Winnaar Speelgoed van het Jaar geeft duidelijkheid.
Het staat voor Goed Speelgoed. Gegarandeerd Goed Speelgoed. Daar kan je op vertrouwen.