De officiële pagina van dé verkiezing speelgoed
Logo IDENTITY GAMES Logo MGA Logo 999GAMES Logo NEVER BE BOARD GAMES Logo TOI-TOYS Logo VTECH Logo GERONIMO Logo HASBRO Logo PBM Logo SPINMASTER Logo BS TOYS Logo VAN DER MEULEN Logo SPECTRON Logo LEGO Logo PLAYMOBIL Logo JOLLY  DUTCH Logo HOT GAMES Logo JUMBO Logo 999 GAMES Logo DE TOMBE Logo RAVENSBURGER Logo MEGABLEU Logo CLEMENTONI Logo SCHLEICH Logo SMART GAMES Logo ZURU Logo BOTI Logo SES Logo ASMODEE Logo SELECTA

Bekijk hier de speciale Kidsweek speelgoedkrant!

Kids Week

Maximaal spellen zijn een hit van Maxim!

Maxim (nu 11) was 9 jaar toen hij het spelletje Maximaal bedacht. Je leert er de tafels mee oefenen op een leuke manier. In 2021 werd zijn spel Speelgoed van het Jaar in België in de categorie ‘educatief STEAM’. Dit jaar zijn de rekenspellen ook verkrijgbaar in Nederland.

Waarom bedacht Maxim de spellen? ‘Ik zat op mijn kamer en moest de maaltafels oefenen voor school, maar dat was heel saai. Ik dacht: waarom maken ze dat niet wat leuker? Toen heb ik mijn oefenkaart- jes van school gepakt en heb ik er een spel mee bedacht. Ik testte de spelregels uit met mijn mama. Na enkele weken heb ik mijn ouders gevraagd of we er geen echt spel van konden maken, om te geven aan mijn klasgenoten en om te verkopen.’ Inmiddels zijn er 40.000 stuks verkocht.

Maxim behoort dit jaar ook in Nederland tot de winnaars. Hij heeft de Nieuwkomer aanmoedigingsprijs 2022 gewonnen! 

Partners van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022

Kids WeekSpellen Spektakel