Branchewedstrijd

Werkzaam in de speelgoeddetailhandel of bij een speelgoedleverancier? Dan is het niet mogelijk om aan "Stem en Win Speelgoedwedstrijd" mee te doen. Om de werknemers in de branche ook de mogelijkheid te geven een prijs te winnen, is de branchewedstrijd opgezet.

Wat te doen? Vul het FORMULIER in en voorspel de winnaars. Het formulier moet vóór 1 november 2018 op de website zijn ingevuld. De naam van de winnaar worden uiterlijk 25 november op de website en Facebook vermeld.


Informatie voor leveranciers

De vakjury heeft gekozen.
Vanaf 15 augustus staan alle genomineerde artikelen op deze website.

Deelname aan de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018 staat open voor alle leveranciers van speelgoed en gezelschapsspellen. Ondernemingen die speelgoed insturen, moeten zich wel houden aan de “spelregels” die zijn opgesteld.
Onderstaand alle informatie die nodig is om artikelen in te schrijven. Lees, om misverstanden te voorkomen, s.v.p. het “Bericht aan leveranciers” en het “Deelnemersreglement” goed door en de aanwijzingen hoe het formulier in te vullen. Bij vragen mail of bel gerust.

Reclame

Reclame gericht op kinderen moet zorgvuldig worden gemaakt. De Stichting Reclame Code (SRC) heeft een aantal regels opgesteld.

Hier wordt zeer eenvoudig weergegeven waar op moet worden gelet bij het maken van reclame gericht op kinderen. Stap 3 geeft dat aan: Stap 3.
Lees hier alle regels.