Branchewedstrijd

Werkzaam in de speelgoeddetailhandel of bij een speelgoedleverancier? Dan is het niet mogelijk om aan "Stem en Win Speelgoedwedstrijd" mee te doen. Om de werknemers in de branche ook de mogelijkheid te geven een prijs te winnen, is de branchewedstrijd opgezet.

Wat te doen? Vul het FORMULIER in en voorspel de winnaars. Het formulier moet vóór 16 oktober 2017 op de website zijn ingevuld. De naam van de winnaar worden uiterlijk 25 november op de website en Facebook vermeld.


Informatie voor leveranciers

 

De voorbereidingen voor de verkiezing van 2017 zijn begonnen. Inmiddels is de vakjury bijeen geweest en heeft 31 artikelen in zeven leeftijdsgroepen genomineerd. Rond 20 augustus zullen op deze site alle genomineerde artikelen met verschillende toelichtingen, zijn geplaatst. 

Deelname aan de Verkiezing Speelgoed van het Jaar staat open voor alle leveranciers van speelgoed en gezelschapsspellen. Ondernemingen die speelgoed insturen, moeten zich wel houden aan de “spelregels” die zijn opgesteld. Hieronder alle informatie.

 

1. Bericht aan leveranciers; informatie over de verkiezing 2017
2. Deelnemersreglement 2017
3. Waarom leveranciers graag meedoen aan de verkiezing
4. Leveranciersoverzicht
5. Aanwijzingen voor het inschrijven van het inschrijfformulier (Niet meer van toepassing)
6. Formulier voor inschrijving (Niet meer mogelijk)
7. Ter kennisneming: juryreglement 2017

Reclame

Reclame gericht op kinderen moet zorgvuldig worden gemaakt. De Stichting Reclame Code (SRC) heeft een aantal regels opgesteld.

Hier wordt zeer eenvoudig weergegeven waar op moet worden gelet bij het maken van reclame gericht op kinderen. Stap 3 geeft dat aan: Stap 3.
Lees hier alle regels.