Informatie voor leveranciers

De voorbereidingen voor de verkiezing van 2019 zijn begonnen. In grote lijnen zal de informatie die nu nog op de website staat voor 2018 hetzelfde zijn voor de verkiezing van 2019. Het ziet er naar uit dat de artikelen begin juni zullen moeten worden afgeleverd. Rond half mei zal alle informatie op de website worden geplaatst.

Deelname aan de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018 staat open voor alle leveranciers van speelgoed en gezelschapsspellen. Ondernemingen die speelgoed insturen, moeten zich wel houden aan de “spelregels” die zijn opgesteld.
Onderstaand alle informatie die nodig is om artikelen in te schrijven. Lees, om misverstanden te voorkomen, s.v.p. het “Bericht aan leveranciers” en het “Deelnemersreglement” goed door en de aanwijzingen hoe het formulier in te vullen. Bij vragen mail of bel gerust.

Reclame

Reclame gericht op kinderen moet zorgvuldig worden gemaakt. De Stichting Reclame Code (SRC) heeft een aantal regels opgesteld.

Hier wordt zeer eenvoudig weergegeven waar op moet worden gelet bij het maken van reclame gericht op kinderen. Stap 3 geeft dat aan: Stap 3.
Lees hier alle regels.