STEM & WIN

Stem en Win Het kan weer, stemmen op je favoriete speelgoed. Ga naar bekijk de nominaties en geef tenminste in één leeftijdsgroep aan wat jij het leukste speelgoed vindt. Het mag ook voor alle leeftijden! Vul een paar gegevens in en maak kans op genomineerd speelgoed! Stemmen kan tot en met 4 november 2018! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

STEM & WIN

Kleurwedstrijd

Iedereen die de kleurplaat mooi inkleurt maakt kans op het genomineerde speelgoed. De kleurplaat moet opgestuurd worden in een voldoende gefrankeerde envelop of maak een foto en vul het formulier in op deze pagina. De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar voor de kleurplatenwedstrijd. Alle winnaars worden uiterlijk vrijdag 16 november persoonlijk op de hoogte gesteld. De namen van de winnaars worden uiterlijk 23 november op de website en Facebook vermeld.

OOK GROEPEN KUNNEN MEEDOEN AAN DE KLEURWEDSTRIJD
De groep die de meeste mooi ingekleurde kleurplaten instuurt (dat is de klas met het hoogste percentage mooi ingekleurde kleurplaten) maakt kans op genomineerde artikelen van één leeftijdscategorie naar keuze. Een groep acht van een basisschool kan dus speelgoed winnen voor bijvoorbeeld groep 4! 

Groepen kunnen de kleurplaten insturen in een voldoende gefrankeerde envelop naar Verkiezing Speelgoed van het Jaar, Postbus 96050, 1006 EB Amsterdam. Zet op de envelop "Groep".

 Je kunt hier de kleurplaat downloaden en inkleuren.

Lees ook het reglement stemmen en kleuren.

Inleveren kleurplaten:
De kleurplaten kunnen worden gestuurd naar:
Verkiezing Speelgoed van het Jaar, Postbus 96050, 1006 EB Amsterdam.
Of
Maak een foto van de kleurplaat en vul het formulier in op deze pagina. Als je de foto van je kleurplaat toevoegt bij dit formulier, vergeet niet ook op de kleurplaat je gegevens zorgvuldig in te vullen!

Je naam en andere gegevens die wij vragen, worden alleen gebruikt voor deze wedstrijd en zullen uiterlijk op 31 december 2018 worden verwijderd.
Zie ook ons Privacy statement


Kleurplaat 2018

Kleur de kleurplaat mooi in en maak kans om speelgoed te winnen! Stuur de kleurplaat voor 1 november in een gefrankeerde envelop (niet voldoende gefrankeerde enveloppen worden niet aangenomen) naar Speelgoed van het Jaar, Postbus 96050, 1006 EB Amsterdam, of maak een foto van je kleurplaat en vul het onderstaande formulier in. Ook scholen kunnen meedoen. 

Als je de foto van je kleurplaat toevoegt bij dit formulier, vergeet niet ook op de kleurplaat je gegevens in te vullen!

Maak een foto van de kleurplaat en upload deze via onderstaande button.