Inschrijfformulier 2021

INSCHRIJFFORMULIER
VERKIEZING SPEELGOED EN SPELLEN 2021Indien mogelijk geef hieronder de website van het artikel op, of de link naar het artikel op de website van de leverancier.

Let op:
- prototype: een artikel dat “in elkaar is gezet”, vaak geheel of gedeeltelijk handmatig, en in deze vorm zeker niet verkocht kan worden.
- productie exemplaar: zoals het door de fabriek is gemaakt, aan alle eisen voldoet en dus verkocht kan worden aan de consument.


Deelnemers voegen hier een video toe over het artikel. Maximale duur 1 minuut. Een commercial is niet toegestaan.

De digitale gebruiksaanwijzing, handleiding, spelregels van het artikel moeten worden bijgevoegd in dit formulier. Geef het bestand de volgende naam: leverancierscode artikelnummer naam artikel.
Indien het bestand van de spelregels groter is dan 10 MB, verstuur dan de spelregels met www.wetransfer.com naar info@speelgoedvanhetjaar.nl. Upload in dat geval bv een leeg document of foto van het artikel.


Soms is voor een artikel iets extra nodig om het te kunnen gebruiken zoals b.v. stroom, batterijen, computer, smartphone (Apple of Android), tablet (Apple of Android), tv enz.. Indien batterijen nodig zijn, dan graag twee sets met het artikel inleveren.

Indien ja, wij nemen contact met u op om af te spreken waar en wanneer bovenstaande moet worden afgegeven en opgehaald op de jurylocatie.Nadat op "Accepteer en verstuur" is geklikt, verschijnt de tekst: "Hartelijk dank voor het inschrijven. U ontvangt een email met de door u ingevulde gegevens. Print deze email uit en voeg die bij het artikel. U kunt zelf kiezen hoe het artikel ons bereikt: Afleveren of verzenden. Verzenden is tegen eigen risico.

In welke staat u het artikel aanlevert, is een eigen keuze. De organisatie helpt zoveel mogelijk om het betreffende artikel zo goed mogelijk voor de jury te krijgen. Dat de jury er optimaal mee kan werken, is het doel. Indien noodzakelijk wordt u gevraagd naar de jury locatie te komen mocht de organisatie vermoeden dat anders een juiste jurering niet mogelijk is.

Het aflever -of verzendadres luidt:
SGN
t.a.v. Emile Kalis
Voorschoterlaan 82
3062 KS Rotterdam

Verzenden of afleveren kan vanaf woensdag 16 juni t/m woensdag 23 juni 2021. Stuur een email met de verzend -of afleverdatum naar emile@speelgoedvanhetjaar.nl
Vermeld de naam van het artikel.

De jury gaat aan de slag op maandag 28 juni 2021.

Indien deze tekst niet verschijnt dan is de inschrijving niet goed verlopen en moet het formulier opnieuw worden ingevuld. De velden voorzien van * moeten worden ingevuld.

Door op de knop "Accepteer en verstuur" te klikken wordt verklaard dat kennis is genomen van het deelnemersreglement en met de bepalingen ervan wordt ingestemd. Het reglement niet respecteren, brengt de organisatie in problemen. Uitsluiting van deelname kan een gevolg daarvan zijn.