directeurspeelgoed

De Directeur Speelgoed is bekend!


Uit de vele honderden aanmeldingen hebben we 3 kinderen gekozen. Eén van hen wordt de eerste Directeur Speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar.

Op 7 september zijn de winnaars bekendgemaakt. Deze winnaars zijn gekozen door de vakjury. Nu kan het publiek stemmen op deze winnaars om te bepalen wie er met de Gouden Publieksprijzen vandoor gaan.

Stemmen kan tot 25 oktober 2021 op www.speelgoedvanhetjaar.nl

Het logo ‘Winnaar’ staat voor Goed Speelgoed. Dat speelgoed is veilig, getest, origineel, kwaliteit, geeft optimaal speelplezier en zo duurzaam mogelijk. Alle bekende merken doen mee. Goed Speelgoed is in het belang van iedereen.

 

De Directeur Speelgoed gaat met zijn team op bezoek bij de winnaars.

Jij bent gek op speelgoed! Voor spelletjes, LEGO, autootjes, een kiepwagen, fornuis, racebaan, klei en knutselen mogen we jou altijd wakker maken.

Misschien denk je wel eens: “Waar komt toch mijn speelgoed vandaan, waar wordt het gemaakt”? Of: “Wie bedenkt mijn speelgoed, wie ontwerpt al die gave spellen”? Of vraag je je af: “Is al het speelgoed goed voor de wereld, wat gebeurt er mee als het in de prullenbak verdwijnt”? En heb je nog veel meer vragen over speelgoed. Deze vragen worden allemaal gesteld. De winnaars ontvangen de Directeur Speelgoed en zijn team met open armen.

Volgend jaar komt er weer een Directeur Speelgoed!


 

Je belevenis:

 
Stel alle vragen die je maar kunt bedenken, want je kunt het gezicht worden van speelgoed namens alle kinderen in Nederland!

Als Directeur Speelgoed ga je op bezoek bij een aantal winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021. Je gaat naar hun kantoor of fabriek. Alle vragen die je dan hebt, kan je stellen. Misschien mag je zelfs wel meedoen met de makers en bedenkers van het speelgoed. Heb je al een goed idee?

Het Algemeen Dagblad maakt daar een verslag van. Zodat iedereen in Nederland kan lezen over je belevenis. Ook wordt er steeds een video van je bezoeken gemaakt!

De juryleden en het bestuur van de verkiezing gaan de nieuwe Directeur Speelgoed kiezen. Als directeur mag je niet alleen naar de winnaars, je bent ook gast op het Nationale Speelgoed Gala op 2 november 2021. Je ouders mogen ook komen!

Voorwaarden:


Kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud kunnen meedoen

Natuurlijk ben je gek op speelgoed. Je bent ook nieuwsgierig, en bent niet bang om vragen te stellen

Je bent begin september tot half oktober in de gelegenheid om een aantal middagen langs de winnaars te gaan, in overleg

Bij geen beschikbaarheid op de vastgestelde middagen wordt een andere directeur benoemd

Een volwassene begeleidt je tijdens de bezoeken, je ouders kunnen eventueel ook mee

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar de winnaars

Je gegevens (naam, adres, mailadres en telefoonnummer) worden gedeeld met de winnaars en de organisatie van deze bezoeken

Lijkt je dit een superbaan en wil jij onze
Directeur Speelgoed worden?

Volgend jaar komt er weer een Directeur Speelgoed! 

Reken maar dat je zelf ook speelgoed krijgt van je favoriete speelgoedbedrijf!