WAT WORDT HÉT SPEELGOED VAN HET JAAR 2017?

Kom op 11 november naar het Safari Restaurant in Burgers’ Zoo in Arnhem om de bekendmaking van de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar mee te maken. Maak iemand anders en jezelf blij!
Vanaf 09.00 uur kan je je bij de speciale kassa, op het parkeerterrein bij parkeergang E in Burgers’ Zoo, melden. Je herkent de kassa aan het logo van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar.

Oproep Bekendmaking

25% entreekorting voor vier personen!

Als je een goed stuk speelgoed meeneemt dat je niet meer gebruikt, krijg je 25% entreekorting voor vier personen! Let op dat het speelgoed schoon, heel en compleet is, en dat er geen batterijen inzitten. Het ingeleverde speelgoed komt ten goede aan diverse lokale goede doelen in Arnhem. Dit is een gezamenlijke actie van de Albert Heijn winkels in Arnhem en Goedzak®. Zij blij, jij blij!

Het wordt een super vette dag:


Zingen en swingen met de Telekids Discoshow.
Ontzettend veel genomineerd speelgoed uitproberen 
en….maak kans om OnneDi te ontmoeten!  Kom jij naar Burgers’ Zoo op 11 november en wil jij de prijs aan een van de winnaars overhandigen? Stuur dan een email naar actie@speelgoedvanhetjaar.nl met je naam en leeftijd, schrijf waarom je dat zo leuk lijkt en geef aan voor welke leeftijdsgroep je de prijs wilt overhandigen. Degenen die de leukste redenen opgeven, worden uitgekozen en krijgen bericht!

Programma in Safari Restaurant

(tijden kunnen iets afwijken)

 12.00 uur  discoshow start
 er kan worden gespeeld met genomineerd speelgoed
 de pers kan worden ontvangen
 13.30 uur  bekendmaking van de winnaars door Eric Bouwman
 14.00 - 15.30 uur  discoshow start opnieuw
 er kan worden gespeeld met genomineerd speelgoed
 de pers kan worden ontvangen
 14.30 - 15.30 uur  Meet & Greet met OnneDi
 16.00 uur  einde
 17.00 uur  Burgers’ Zoo is gesloten