STEM & WIN

Stem en Win Het kan weer, stemmen op je favoriete speelgoed. Ga naar bekijk de nominaties en geef tenminste in één leeftijdsgroep aan wat jij het leukste speelgoed vindt. Het mag ook voor alle leeftijden! Vul een paar gegevens in en maak kans op genomineerd speelgoed! Stemmen kan tot en met 15 oktober 2017! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.


STEM & WIN

Kleurwedstrijd

Iedereen die de kleurplaat mooi inkleurt en in een voldoende gefrankeerde envelop vóór 1 november instuurt maakt kans op het genomineerde speelgoed. De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar voor de kleurplatenwedstrijd. Alle winnaars worden uiterlijk woensdag 16 november persoonlijk op de hoogte gesteld. De namen van de winnaars worden uiterlijk 25 november op de website en Facebook vermeld.


OOK GROEPEN KUNNEN MEEDOEN AAN DE KLEURWEDSTRIJD

De groep die de meeste mooi ingekleurde kleurplaten instuurt (dat is de klas met het hoogste percentage mooi ingekleurde kleurplaten) maakt kans op genomineerde artikelen van één leeftijdscategorie naar keuze. Een groep acht van een basisschool kan dus speelgoed winnen voor bijvoorbeeld groep 4! 

Download de kleurplaat. Kleur deze in en stuur alle kleurplaten van de hele groep (in een voldoende gefrankeerde envelop onder vermelding van GROEP) vóór 1 november naar onderstaand adres.
Doe een briefje bij de kleurplaten met de naam, (email)adres en telefoonnummer van de school/BSO/voetbalteam/enz. én de naam van de leerkracht/begeleider van de groep. Geef aan voor welke leeftijdscategorie de groep speelgoed wil winnen. De winnaar van de groepswedstrijd krijgt schriftelijk bericht.

Je kunt hier de kleurplaat downloaden en inkleuren.

Lees ook het reglement stemmen en kleuren.

Alle kleurplaten kunnen worden gestuurd naar:
Verkiezing Speelgoed van het Jaar, Postbus 96050, 1006 EB Amsterdam