Kleurwedstrijd

Let op:        
de kleurplaat kan tot 1 november ingestuurd worden!

Iedereen die de kleurplaat mooi inkleurt maakt kans op het genomineerde speelgoed. De kleurplaat moet opgestuurd worden in een voldoende gefrankeerde envelop of maak een foto en vul het formulier in op deze pagina. De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar voor de kleurplatenwedstrijd. Alle winnaars worden uiterlijk vrijdag 15 november persoonlijk op de hoogte gesteld. De namen van de winnaars worden uiterlijk 22 november op de website en Facebook vermeld. 

Je kunt hier de kleurplaat downloaden en inkleuren.
Lees ook het reglement stemmen en kleuren.   

OOK GROEPEN KUNNEN MEEDOEN AAN DE KLEURWEDSTRIJD
De groep die de meeste mooi ingekleurde kleurplaten instuurt (dat is de klas met het hoogste percentage mooi ingekleurde kleurplaten) maakt kans op genomineerde artikelen van één leeftijdscategorie naar keuze. Een groep acht van een basisschool kan dus speelgoed winnen voor bijvoorbeeld groep 4!  Groepen kunnen de kleurplaten insturen in een voldoende gefrankeerde envelop naar Verkiezing Speelgoed van het Jaar, Postbus 96050, 1006 EB Amsterdam. Zet op de envelop "Groep".   

INLEVEREN KLEURPLAAT 
De kleurplaten kunnen worden gestuurd naar: Verkiezing Speelgoed van het Jaar, Postbus 96050, 1006 EB Amsterdam. Of Maak een foto van de kleurplaat en vul het formulier in op deze pagina. Als je de foto van je kleurplaat toevoegt bij dit formulier, vergeet niet ook op de kleurplaat je gegevens zorgvuldig in te vullen! Je naam en andere gegevens die wij vragen, worden alleen gebruikt voor deze wedstrijd en zullen uiterlijk op 31 december 2019 worden verwijderd. Zie ook ons Privacy statement.