Inschrijfformulier 2020

Verkiezing Speelgoed en spellen
inschrijving genomineerde artikelen

Let op: Voor ieder genomineerd artikel moet een formulier worden ingevuld.
Als het formulier goed is ingevuld, lees je de tekst: "Hartelijk dank voor het invullen". Krijg je deze tekst niet te zien, dan is helaas de inschrijving mislukt. Wil je het dan opnieuw proberen? Na inschrijving ontvang je een mail met de zojuist door jou ingevulde gegevens.

Indien er iets extra's nodig is om het artikel te kunnen gebruiken zoals batterijen, iPad enz., geef dat dan hieronder aan.

Stickers
Het is mogelijk om stickers voorzien van het logo "Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2020" in Ø 20 x 20 mm, Ø 35 x 35 mm én/of Ø 50 x 50 mm te bestellen. De prijs is € 12,50 excl. BTW per rol van 1.000 stuks bij een totale bestelling van minimaal 200.000 stuks. Indien in totaal meer stickers dan 200.000 stuks worden besteld, wordt de prijs gunstiger. Levertijd is ca. 12 dagen vanaf het moment van bestellen. 

Let op: stickers kunnen alleen verzonden worden naar een adres in Nederland of België, verzendkosten worden in rekening gebracht.


Filmpje
Op www.speelgoedvanhetjaar.nl kan per artikel een filmpje van maximaal 30 seconden worden geplaatst. Je kunt zelf zorgen voor een filmpje of het laten maken door b.v. SacraMedia (https://sacra.media/). Het filmpje mag alleen het genomineerde artikel laten zien. Het moet informatief zijn. Mail het filmpje niet, maar zet het op YouTube en stuur de link naar info@speelgoedvanhetjaar.nl. De link kan tot 1 september worden doorgegeven.