Aanmelden artikelen 2020

INSCHRIJFFORMULIER
VERKIEZING SPEELGOED EN SPELLEN 2021


Indien mogelijk geef hieronder de website van het artikel op, of de link naar het artikel op de website van de leverancier.

Let op: speelgoed niet eerder dan 1 juli 2019 en niet later dan 1 september 2020, gezelschapsspellen niet eerder dan 1 januari 2015 en niet later dan 1 september 2020.

Let op:
- prototype: een artikel dat “in elkaar is gezet”, vaak geheel of gedeeltelijk handmatig, en in deze vorm zeker niet verkocht kan worden.
- productie exemplaar: zoals het door de fabriek is gemaakt, aan alle eisen voldoet en dus verkocht kan worden aan de consument.


Leveranciers dienen een filmpje van maximaal 30 seconden in te sturen van elk te jureren artikel, waarin toelichting, uitleg en/of doel van het artikel duidelijk wordt. Dit mag geen reclamefilmpje zijn.

Indien op dit moment geen link kan worden opgegeven, geef dan de datum op waarop de link zal worden doorgegeven aan info@speelgoedvanhetjaar.nl. Uiterlijk 18 juni 2020 moet de link zijn doorgegeven.

De digitale gebruiksaanwijzing, handleiding, spelregels van het artikel moeten worden bijgevoegd in dit formulier. Geef het bestand de volgende naam: leverancierscode artikelnummer naam artikel.
Indien het bestand van de spelregels groter is dan 10 MB, verstuur dan de spelregels met www.wetransfer.com naar info@speelgoedvanhetjaar.nl. Upload in dat geval bv een leeg document of foto van het artikel.


Soms is voor een artikel iets extra nodig om het te kunnen gebruiken zoals b.v. stroom, batterijen, computer, smartphone (Apple of Android), tablet (Apple of Android), tv enz.. Indien batterijen nodig zijn, dan graag twee sets met het artikel inleveren.

Indien ja, wij nemen contact met u op om af te spreken waar en wanneer bovenstaande moet worden afgegeven en opgehaald op de jurylocatie.

Indien ja, wij nemen contact met u op om af te spreken wanneer bovenstaand artikel moet worden afgegeven en opgehaald op de jurylocatie. Dus niet inleveren op vrijdag 12 juni 2020 tussen 10.00 en 14.00 uur of op dinsdag 16 juni 2020 tussen 13.00 en 16.00 uur! 

Bij het inleveren van het artikel kan indien gewenst aan de uitgeprinte bevestigingsemail van de inschrijving een toelichting worden gehecht die meer informatie geeft over het betreffende artikel.


Nadat op "Accepteer en verstuur" is geklikt, verschijnt de tekst: "Hartelijk dank voor het inschrijven. U ontvangt een email met de door u ingevulde gegevens. Print deze email uit en voeg die bij het artikel dat op vrijdag 12 juni 2020 tussen 10:00 uur en 14:00 uur of op dinsdag 16 juni 2020 tussen 13.00 en 16.00 uur moet worden bezorgd of afgeleverd op de Ingelandenweg 1 te Amsterdam. Vergeet niet het artikel "speelklaar" aan te leveren!"

Indien deze tekst niet verschijnt dan is de inschrijving niet goed verlopen en moet het formulier opnieuw worden ingevuld. 

De velden voorzien van * moeten worden ingevuld.

Door op de knop "Accepteer en verstuur" te klikken wordt verklaard dat kennis is genomen van het deelnemersreglement en met de bepalingen ervan wordt ingestemd.